Cykelcenter

Cykelcenter

På vores cykelcenter har vi både service og salg af cykler
Kom ind på vores cykelcenter, når du vil have professionel service af din el-cykel eller din konventionelle cykel.

Hos os får du altid den bedste service – uanset om du er på udkig efter en ny cykel, eller om du skal have service eller reparation af din nuværende cykel.

Kompetent service uanset dine cykelpræferencer

Har du en el-cykel eller en mountainbike, finder du hos os medarbejdere, der har specialiseret sig inden for netop de områder. Det er din garanti for kompetent service, hver gang du besøger vores cykelcenter med netop din cykel.

Ud over det finder du på vores cykelcenter et kæmpe udvalg af citybikes, racercykler og mountainbikes fra anerkendte fabrikanter som for eksempel CULTIMA, Cube, Living og Raleigh samt et stort udvalg af el-cykler.

Et stort udvalg af cykeludstyr

Er du gået ned på udstyr finder du for eksempel hjelme fra MET, cykeltøj fra Fox og vi udlejer cykelholdere fra Thule og cykelkufferter fra Evoc til gode priser, så din cykelferie bliver helt optimal.

Kig forbi Djurslands største cykelcenter og prøv en tur på en el-cykel

Kom ind på vores cykelcenter og prøv en tur på en el-cykel

Vil du gerne holde dig i gang, men ønsker du samtidig at få den optimale komfort, når du cykler, skal du ikke snyde dig selv for oplevelsen af at køre på en el-cykel.

På vores cykelcenter er du altid velkommen til at kigge ind og få en prøvetur på en af vores attraktive el-cykler, som mange kunder allerede har fået glæde af.

Har du en el-cykel, som enten skal serviceres eller repareres, er vi også klar til at hjælpe dig. Vores dygtige personale sørger for, at du hurtigt bliver kørende på din el-cykel igen.

Kontakt os og hør meget mere – eller kig forbi vores cykelcenter og os rundt blandt vores mange lækre cykler og mød vores dygtige personale, der er klar til at svare på dine spørgsmål.

Telefontider cykelcenter

Mandag 11-15

Tirsdag 8-15

Onsdag 8-15

Torsdag 11-15

Fredag 10-14