Cykelcenter

Cykelcenter

På vores cykelcenter har vi både service og salg af cykler
Kom ind på vores cykelcenter, når du vil have professionel service af din elcykel eller din konventionelle cykel.

Hos os får du altid den bedste service – uanset om du er på udkig efter en ny cykel, eller hvis du skal have service og reparation af din nuværende cykel.

Kompetent service uanset dine cykelpræferencer

Har du en elcykel eller en mountainbike, finder du hos os medarbejdere, der har specialiseret sig inden for netop de områder. Det er din garanti for kompetent service, hver gang du besøger vores cykelcenter med netop din cykel.

Ud over det finder du på vores cykelcenter et kæmpe udvalg af citybikes og mountainbikes fra anerkendte fabrikanter som for eksempel Cube og Raleigh samt et stort udvalg af elcykler fra bl.a. Winther, Raleigh, Centurion, MBK & Cube.

Et stort udvalg af cykeludstyr

Er du gået ned på udstyr finder du for eksempel hjelme fra MET.

Kig forbi Djurslands største cykelcenter
– og prøv en tur på en elcykel !

Kom ind på vores cykelcenter og prøv en tur på en elcykel

Vil du gerne holde dig i gang, men ønsker du samtidig at få den optimale komfort, når du cykler, skal du ikke snyde dig selv for oplevelsen af at køre på en elcykel.

På vores cykelcenter er du altid velkommen til at kigge ind og få en prøvetur på en af vores attraktive elcykler, som mange kunder allerede har fået glæde af.

Har du en elcykel, som enten skal serviceres eller repareres, er vi også klar til at hjælpe dig. Vores dygtige personale sørger for, at du hurtigt bliver kørende på din elcykel igen.

Kontakt os og hør meget mere – eller kig forbi vores cykelcenter og os rundt blandt vores mange lækre cykler og mød vores dygtige personale, der er klar til at svare på dine spørgsmål.

CYKELCENTER

Åbningstider Værksted
og Telefontider

Mandag      8.30 – 17.00
Tirsdag       8.30 – 17.00
Onsdag       8.30 – 17.00
Torsdag      8.30 – 17.00
Fredag        8.30 – 16.00