Sporing af bil

Præcis sporing af din bil med det bedste udstyr

Trænger din bil til en sporing, fordi den trækker skævt, eller fordi dine dæk bliver slidt ujævnt?

Så kom ind på vores værksted og få en professionel firehjulsudmåling af din bils undervogn. Vi bruger det nyeste udstyr, og det sikrer dig en helt præcis sporing, når du kommer ind til os.

Optimer din brændstofværdi

En korrekt sporing af din bil sikrer dig et jævnt slid på dine dæk, og undersøgelser viser, at det optimerer din brændstoføkonomi.

Konsekvensen af, at din bil ikke er sporet korrekt, og dine dæk dermed sidder skævt er øget rullemodstand. Det betyder, at din bil vil bremse en smule hele tiden, dit brændstofforbrug vil blive øget og dine dæk vil blive slidt hurtigere.

Derfor er det en god idé, at du kommer forbi vores værksted og lader os foretage en sporing af din bil.

Brug også vores online bookingsystem til nemt og hurtigt at booke tid til en sporing af din bil hos os ved at følge linket her.

Årsager til, at der kan være brug for en sporing af din bil

Er du på et tidspunkt kørt over en høj kantsten eller ramt et større hul i vejen, kan det slå hjulet på din bil skævt eller forskubbe ophænget eller kringlestabilisatoren en smule.

Det kan også være ganske almindelig slitage mellem din bils affjedring og styretøj, der er årsagen til, at din sporing ryger.

Uanset hvad er vi klar til at sørge for, at din bil er sporet korrekt. Vi har investeret i det nyeste udstyr, der gør os i stand til at foretage en 3D-udmåling af dine bils dæk og få helt præcise data om din dækposition.

Det er din sikkerhed for, at dine dæks position er helt korrekt og din køreoplevelse bliver optimal, efter vi har foretaget en sporing.

Kontakt os med dine spørgsmål om sporing – vi er altid klar til at hjælpe