Fejlsøgning

Fejlsøgning i bilens computer

Få grundig og effektiv fejlfinding på din bil, så du bliver kørende igen
Er der fejl på din bil, som kræver professionelt udstyr til effektiv fejlfinding, er du altid velkommen på vores værksted i Kolind.

Hele din bil er en kørende computer, hvis den er af nyere dato – og derfor er det sommetider umuligt for dig at finde frem til det sted, fejlen egentlig sidder uden det rigtige udstyr.

Hos os får du udmåling og fejlfinding på din bil, så du slipper for at bruge tid på at gennemskue, hvorfor du får en fejlmelding, og hvor fejlen stammer fra.

 

Book tid til fejlfinding online

I vores online bookingsystem får du hurtigt overblik over ledige tider til fejlfinding på din bil – det eneste du skal er at udfylde nogle få informationer om din bil, og så klarer vi den derfra.

Book din tid til fejlfinding på din bil her.

Du er også velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har spørgsmål til fejlfinding eller en af de mange andre services, vi tilbyder dig hos os.

Det nyeste udstyr til fejlfinding

Vores avancerede udstyr er din garanti for hurtig og effektiv fejlfinding på din bil

Vi har investeret i det nyeste udstyr, så fejlfindingen på din bil går så hurtigt som muligt. Fejlsøgning kan være noget af det mest tidskrævende arbejde med din bil, og selvom din bil viser fejl et sted, kan der stadig være mange andre komponenter, der er den egentlige årsag til fejlen.

Med vores udstyr aflæser vi din bilcomputer og fortolker de data, vi får. På den måde får vi nemt et overblik over de mulige steder, fejlen på din bil kan stamme fra.

Samtidig slipper du for at bruge tid på at gennemskue, hvor fejlen på din bil eventuelt sidder.

Du får altid et reelt tilbud, hvis fejlsøgningen viser, at din bil skal repareres

Kræver fejlsøgningen udskiftning/reparation informerer vi dig først

Efter fejlsøgningen på din bil foretager vi os aldrig noget uden at tage fat i dig først. Viser fejlsøgningen, at der er behov for at udskifte dele på din bil eller foretage andre reparationer, ringer vi dig altid op og giver dig et uforpligtende tilbud på opgaven.

Det er din sikkerhed for, at du aldrig får ubehagelige overraskelser på din værkstedsregning, når du kommer ind for at få fejlsøgning på din bil hos os.