Skadecenter

Skadecenter

Få udbedret din autoskade og hjælp til korrespondance med dit forsikringsselskab
Kom ind på vores skadecenter, hvis du har fået en skade på din bil, der kræver opretning og pladearbejde.

Hos os får du hurtig skadeopretning, udskiftning af dele eller lakering, hvis lakken på din bil har taget skade.

Vi hjælper dig

For at gøre det nemmest for dig, hjælper vi dig også med taksator og formidling mellem dig og dit forsikringsselskab – så slipper du for at bruge frustrerende tid på den formelle del.

Lånebil – så du er kørende

Naturligvis stiller vi også en lånebil til rådighed for dig i den periode, din egen bil er til reparation på vores skadecenter – helt kvit og frit. Det eneste du skal betale for, er det brændstof, du bruger i perioden.

Din bil er i trygge hænder på vores skadecenter

Vi er Djurslands mest professionelle skadecenter – og det er din tryghed for kvalitetsreparationer hver gang

Vores skadecenter er en del af Eurogarant, og det er din garanti for meget høj sikkerhed og kvalitet, fordi Eurogarant stiller de strengeste krav til deres samarbejdspartnere.

Det betyder, at du altid er sikker på, at din bil lever op til præcis de samme sikkerhedsstandarder, når du får den tilbage, som den gjorde, da den kom ind på vores skadecenter.

Ud over det bruger vi udelukkende reservedele i original kvalitet på vores skadeværksted, og derfor er du sikker på, at du beholder fabriksgarantien på din bil, hvis den er af nyere dato.

Uanset om du har fået en autoskade, en glasskade eller en lakskade, er der hjælp at hente på vores skadecenter. Her sørger vi for effektiv og professionel håndtering af din skade, og i mellemtiden skal du bare nyde friheden ved din gratis lånebil, så din hverdag ikke bliver besværet.

Kontakt vores skadecenter og hør mere

Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har spørgsmål til vores skadecenter, eller hvis du vil høre, hvordan vi hjælper dig med netop din sag.